Traveling with Y & E – Part 7 – Chile

Het verlaten van een bereisd land gaat bij ons, traditioneel gepaard met enkele bewegende beelden! Zie hier het relaas van onze tocht doorheen het noorden van Chile … Traveling with Y & E – Part 7 – Chile!

 

 

 

6 Responses

 1. nonkel s says:

  prachtig filmke, spijtig dat het ne kortfilm is, evy…..volgend fimkie wa langer maken he….
  mss toch een geluk dat jullie groen karretje niet te snel ging en af en toe ni vooruit meer geraakte (anders was het filmke nog korter….)
  ok, ik zal maar stoppen mee m’n gezaag over da filmke, alhoewel…

  vol verwachting kijken we uit naar de volgende reportage, en ik geloof dat het weeral een pracht exemplaar gaat worden, Ely&Yves , nog veel amuse , voorzichtig en tot binnenkort!!!!!!!!!!!!

  b t b v s

  • Yves says:

   Ik denk da nonkel s een bikke te veel aan de wijn gezeten hee, want ozzen ELY is hie helemaal nie 😉 Mo toch heel veel dank om uw liefde voor de kortfilm met ons te delen!

 2. Marian says:

  Super mooi!

  En ookal heeft de bus nie altij dienst gedaan, tblijft toch een schoontje 😉

 3. tante lief says:

  mooi filmke wederom!!!
  Geniet er nog van,’t is nu wel aan t afkorten eh! We zijn al vomop aan t aftellen!Maak nog mooie fotookes ,we kijen er steeds met veel plezier naar !
  Nog vele Eindertse groetjes!!!!!XX

 4. ma en pa says:

  het blijf gelijk alles da jullie fabriceren is super En wij houden van Samira die doet zo haar best je kan ze al vergelijken met HERBY!!!!! Het spreekwoord zegt :Wat je met liefde doet , gaat altijd of in jullie geval bijna altijd goed! toy toy toy Tot morgen, ????

 5. Koen en Liesbeth says:

  Da gruun buske heeft da goed gedaan! Prachtig filmke nog maar eens! Groeten uit Bergom

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.